Hotel Plantage - Amsterdam - Holland

HOTEL PLANTAGE

Share |

Hotel Plantage biedt budget accomodatie in het oude centrum van Amsterdam. Bekijk onze vriendelijk geprijsde comfortabele kamers en reserveer nu.

HET HOTEL

Hotel Plantage is een klein twee sterren hotel met bijzonder confortabel ingerichte kamers met veel drie sterren extra's voor budget prijzen.

GELEGEN IN “DE PLANTAGE”

TEGENWOORDIG EEN PRACHTIG MONUMENTAAL DEEL VAN DE OOSTELIJKE BINNENSTAD OORSPRONKELIJK ONTWORPEN ALS TUIN IN DE 17de EEUW.

OP LOOPAFSTAND (5 TOT 20 MINUTEN) VAN CENTRAAL STATION, DE DAM EN REMBRANDTSPLEIN. ARTIS IS ONZE OVERBUURMAN EN HET TROPENMUSEUM, DE HORTUS, HET VERZETSMUSEUM, DE HERMITAGE-AMSTERDAM EN SCHEEPVAARTMUSEUM LIGGEN ALLEMAAL OP “STEENWORP AFSTAND”. HET OUDE CENTRUM VAN AMSTERDAM IS SLECHTS ONGEVEER DRIE KILOMETER IN DOORSNEDE. DE MEESTE BEZIENSWAARDIGHEDEN LIGGEN DAARBINNEN EN ZIJN HEEL GOED TE VOET EN MET TRAM EN BOOT TE BEREIKEN.

ONZE GASTEN HEBBEN DE SLEUTEL VAN DE VOORDEUR VAN HET HOTEL EN KOMEN EN GAAN ZOALS ZIJ WILLEN.

HOTEL PLANTAGE IS EEN KLEIN HOTEL MET GERIEFELIJK INGERICHTE KAMERS VOOR ONAFHANKELIJKE GASTEN ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉ.

hompage

Tel: 00 31 20 620 55 44
Fax: 00 31 20 620 24 04
E-mail: info@hotelplantage.nl
Adres:
Plantage Kerklaan 25-A,
1018CV, Amsterdam

Reservations:
+31 645 662 965
from 10:00h. until 19:00h.

 
hotel plantage - amsterdam - holland
Vergroten>>Stadskaart

hotel plantage - amsterdam - holland
Vergroten>> het hotel

  hotel plantage - amsterdam - holland
Vergroten>> het hotel

hotel plantage - amsterdam - holland
Vergroten>> De wijk Plantage en Artis

Hotel Plantage biedt budget accommodatie in het oude centrum van Amsterdam, Holland. Bekijk onze 3 sterren kamers voor goedkope discount prijzen en maak nu direkt on-line Uw reservering.